Lukas Jermay GYVENTI! Luko Jermay & Marchand de Trucs (2 DVD)- magija gudrybės

Nauja

€2.04

Dėmesio!tai Nurodymas ,joks triukas, ne Rekvizitai

Lukas Jermay GYVENTI!Luko Jermay & Marchand de Trucs (2 DVD)

Keletą metų Lukas Jermay buvo labai įtakingas pasaulio šiuolaikinės magijos ir mentalism.Jo knygos buvo pritarta ir kritikai, ir poveikį, jis paskelbė, dabar repertuaro dalis iš daugelio profesionalių mentalists visame pasaulyje.Lukas Jermay buvo konsultantas ir dizainerio daug magai ir mentalists per televiziją, tokių kaip Criss Angel ir Derren Brown .Atrasti darbą, Lukas Jermay realiomis sąlygomis su šiuo dvigubo DVD, kuris buvo pagamintas ??proga jo atėjimo konferencijoje Paryžiuje lapkričio 2013. Jūs galite sekti išsamūs paaiškinimai ir visos gudrybės Lukas yra anglų kalba ir subtitrai prancūzų kalba.Daugiau nei 2:20, ji pristato ir paaiškina daugelį savo įpročių, kurie padaryti savo reputaciją metų.

Turinys:

Spalva Aklas: švyturys, Lukas honed rutina keletą metų.Iš pradžių buvo uždrausta parduoti ir rezervuoti mažas draugų ratas.Jis suteikia čia išsamiai įmanoma visiškai sukrečiantys daugeliu būdų.Su savo šeštąjį jausmą the mentalist galėtų nustatyti spalvų anksčiau sumaišyti žiūrovas visiškai neįmanoma sąlygos korteles.Lukas sako, čia keletas originalių principų, kad jūs galite pakartotinai naudoti jūsų mentalism kasdienybe.

Spalva Prasme: labiausiai pilną versija, poveikio, spalvos būrimą, kurie Lukas dirbti keletą metų.Poveikis lengvai telpa į portfelį, iš pradžių Lukas turėjo šiuo klausimu su kortelėmis.

Atminties Kortelės V6: iš pirmą kartą naują versiją savo atmintyje poveikio, ši rutina atlieka trimis etapais, pagal neįmanoma sąlygos susidaryti įspūdis, kad jūsų žiūrovas, kad jūs iš tikrųjų galima saugoti visą žaidimą per kelias sekundes.

Gyvas ar Miręs Bandymas: redakcija Lukas pristato savo paskaitą ilgą laiką buvo laikoma paslaptyje, jūs rasite šios konferencijos protingas ir sudėtingų versija garsaus bandymo gyvųjų ir mirusiųjų, kad jūs galite padaryti, kai jūsų auditorija.

Neliesti ant Hoy: Pateikti vieną stipriausių demonstracijas proto skaityti, kada nors sukurta, šis metodas yra visiškai baisus.Jūs galėsite atspėti mintis daug žiūrovų ir scenoje, be jokių priedų arba bendrininkas.Tai yra vienas iš kasdienybe, kad Lukas yra labiausiai didžiuojasi.Jis pateikė daug kartų savo šou Las Vegas.

Papildomos Funkcijos:

Daugiau įmonės Luko 2:20 Jermay

Visiškai su subtitrais prancūzų kalba

Daugiau apie Luko Jermay:

Įsivaizduokite, kad jums susitikti ką nors, kas moko jus, kaip pasiekti neįmanoma.Asmuo, kuris sužinojo, kad Derren Brown, "Dinamo" ir daugelis kitų, pasiekti neįmanoma.Jūs praleisti keletą valandų su juo, ir jūs išeiti su arsenalą metodų, kad būtų padaryti bet pavydus superherojus.

Įsivaizduokite, gebėjimą skaityti mintis.Konkrečiai, išsamiai, nr. bendrininkas, ne šaltas skaitymo be preshow ir be priedų.Taip tobula, kad net labiausiai skeptiškai visuomenei bus supainioti demonstravimą; taip paprasta atlikti, kad demonstravimo reikia ir kambarį, pilną žmonių, kuriuos noriu, kad nusiminusi.

Įsivaizduokite, antžmogiškų atminties.Jums pažvelgti kortų žaidimas, sumaišyti ir sąžiningai jums įsiminti kad iš karto.Sekundės, jūs žinote, kad galėtų deklamuoti jį nuo pradžios iki pabaigos, tada aukštyn kojom, ir net suteikti tikslią padėtį, vardo korteles.Ir visa tai be išankstinio pastangų atminties, be ratai, ir naudojant kortelę žaidimas, sumaišyti sąžiningai!

Įsivaizduokite, kad galėtų pakeisti likimą.Demo leidžia jums kontroliuoti sėkmės.Be sudėtingų manipuliacijų.

Nereikia įsivaizduoti.Yra asmuo, kuris gali išmokyti jus, kaip padaryti, kad tai neįmanoma demonstracijas, ir daug daugiau.Šis asmuo yra Luko Jermay.

Jūs esate kviečiami susitikti su žmogumi, kuris yra atsakingas už tokių stebuklų.Lukas žada neįtikėtinas derinys originalus kortelės magija ir mentalism galingas.Ateis ir visam laikui pakeisti jūsų nuomone, magija.

Žymos: magija manipuliatorius, cd muzikos, triukui, magija pieštuku apgauti, magija skustukas rinkinys, bombilla nerūdijančio plieno, stiklo magija gudrybė, didelis magija gudrybė, džersis nhl, magija profesinės.

Rekomenduojame Amžius 12+y, 18+
Savybės Skamba, Mokytis, Lengva Padaryti, Naujokas, Professional, Magai, Gatvė, Etapas
Medžiaga Metalo
Veiklos Formos Close-up Magic
Lytis Unisex
Tipas Įvairus Prop
Įspėjimas jokių gudrybių
Kilmės TR(Kilmės)
dydis One Size

Parašykite savo atsiliepimą!

Lukas Jermay GYVENTI! Luko Jermay & Marchand de Trucs (2 DVD)- magija gudrybės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai