Geometrinis Atspausdinta Drobė Lyginimo Lenta Pakeitimas Apima Skalbti Ne Slydimo Šilumos Izoliacija Lyginimo Lenta Padengti Antklodė Padas

Nauja

€2.82

Aprašymas:

100% Brand New ir aukštos kokybės.

Medžiaga: paviršinio sluoksnio lyginimo lenta padengti, pagamintas iš poliesterio, o vidinis sluoksnis yra pagaminti iš medvilnės, kuris yra minkštas, patogus dėvėti, atsparus, lankstus ir patvarus.

Dizainas: lyginimo lenta padengti su marmuro modelis skaitmeninė spauda yra labai akį traukiantis kiekvieną šeimos.Spalvingas dizainas daro lyginimo lenta įdomiau ir numatyta, puiki dekoracija jūsų lyginimo lentos.Krašto yra suprojektuoti su raišteliu, kuris yra daugiau įmonė ir nėra lengva nukristi.

Pareigos: stiprus audinys ir ryškios spalvos leidžia jį naudoti ilgą laiką.Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas.Lyginimo lenta padengti ir akių izoliacijos medžiaga suteikia dvigubą apsaugą, subtilūs drabužiai nuo lyginimo lentos ir drabužius.Minkštos tekstūros, be deformacijos, aukštos temperatūros varža, lengva įdiegti.

Greitai, lyginimo: aukštos kokybės medžiagų ir karščiui atsparaus lyginimo lenta padengti gali užtikrinti sklandų lyginimo su didžiausią efektyvumą ir mažiausias elektros energijos sąskaitą.

Savybės:

Medžiaga:Poliesteris

Spalva:juoda,balta,rožinė,juoda

Dydis: ilgis: 140cm/55.1 cm, Plotis: 50cm/19.7 cm

(1 colis =25.4 mm arba 1 mm = 0.0393 colių)

Komplektą sudaro:

1PC Lyginimo Lenta Padengti

Skelbimas:

1. Prašome leisti 2-3% paklaida dėl rankinis matavimas.

Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Žymos: platus lyginimo lenta apima, šilumos kriaukle vamzdis, neslidžios padas, ma, ilgai drobės valdyba, juokinga lyginimo lenta apima, keramikos pluošto, aerogel, gobang, širdies vandenyno.

Modelio Tipas Geometrinio
Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medžiaga

Parašykite savo atsiliepimą!

Geometrinis Atspausdinta Drobė Lyginimo Lenta Pakeitimas Apima Skalbti Ne Slydimo Šilumos Izoliacija Lyginimo Lenta Padengti Antklodė Padas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai