Plaukimo Baseinas, Sulankstomas Pripučiami Hamakas Lova PVC Plūduriuojantis Vandens Hamakas Plaukti Ponaitis Plūduriuojantis Žaislai, Pripučiami Plūduriuojantis Kėdė

Nauja

€4.87

Kulka Taškų:

1、Jums Atsipalaiduoti: Ar jūs planuojate praleisti dieną aplink baseiną?Tokiu būdu, tikiuosi, jūs niekada praleidote pripučiami hamakas.Minkštas plūdrumo pagalvės, tvirtas akių centrinės būstinės ir patogūs kojoms.Idealiai tinka baseinai, paplūdimiai, jūrų, ežerų ir kurortai.

2、Aukštos kokybės PVC: Tai plūdenos vandens hamakas yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC ir akies audinys, minkštas ir patvarus, ir stipri struktūra.Sustabdyti jums patogiai vandens ir patogiai kontūras norimą plūduriuojantis poziciją.

3、Didelis Plūdrumo: Storesnis nei dauguma kitų baseinas plūdes, kurių svoris 220£, tinka ir suaugusiems, ir vaikams, ir jums suteikia pakankamą paramą.Jums gali plūduriuoti ant vandens, mėgautis saule ir atsipalaiduoti jūsų kūno.

4、Patogus Laikyti: Lengvai pakuotės, įrengtas su patogiu rankiniu siurbliu, kuris yra patogus jums atlikti ir išpūsti.Jūs galite jį nešiotis su savimi, naudoti ir saugoti jį.

5、Mados Appearabce: Mūsų baseinas plūdenos lova yra skirta gražus dryžuotas spalvų, kurios labai tinka vasaros baseinas žaisti, paplūdimys šalys, stilingas ir gražus, mes turime įvairių spalvų, jei jūs turite du kartus hamakas ir kitų spalvų reikalavimus, prašome susisiekti su mumis.

Specifikacija:

Pavadinimas: PVC Pripučiamas Hamakas Plaukti

Medžiaga: PVC

Spalva: dryžuotas šviesiai mėlynos spalvos, dryžuotas rose red

Dydis: apie 120×70cm/47.24*27.56 colių (vienas asmuo)

Grynasis svoris: apie 250g

Pakavimo Sąrašas:

1×Vandens Pripučiami Hamakas

1×Pripučiami Siurblys

Žymos: baseinas priedai fuente, atsparus vandeniui hamakas, floating bed baseinas, už plaukti, kėdė baseinas, plonas baseinas plaukti, baseinas plaukti, swimava pripučiamas baseinas, mažas pripučiamas baseinas, karinės žvejybos kėdė.

Temos Sportas
Modelio Numeris Baseinas Plaukti Hamakas
Neto svoris apie 250g
Įspėjimas Baseinas Plaukti Hamakas
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva dryžuota šviesiai mėlyna, dryžuotas rose red
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y, 12+y
Medžiaga PVC

Parašykite savo atsiliepimą!

Plaukimo Baseinas, Sulankstomas Pripučiami Hamakas Lova PVC Plūduriuojantis Vandens Hamakas Plaukti Ponaitis Plūduriuojantis Žaislai, Pripučiami Plūduriuojantis Kėdė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai