Plaukimo Baseinas, Kūdikių Plaukimo Ratas Kūdikiui Automobilio Formos Plūdės Vaikų Pripučiamas Žiedas Vaikai Plūduriuojantis Plūduro flotador bebe

Nauja

€6.33

【SAUGI MEDŽIAGA,】 - kūdikių plaukimo žiedas yra pagamintas iš 0,3 mm storesnis PVC, tai bekvapis, netoksiškas ir draugiškas aplinkai ir nebus lengva išnyks.

【RANKENA DEASIGN】, Kai jūsų kūdikis turi baseiną, greiferiniai rankena leis labai pagerinti stabilumą ir išvengti apvirsti.

【ANTI-NUOTĖKIO SKLENDĖS】 - vožtuvas padės išlaikyti orą geriau.Net jei tai netyčia atidaryti, vaikų baseinas plaukti nebus nuotėkio visiškai.

【DALYKAS NTE】 - Šis maudymosi žiedas tinka 1-5 metų vaikai.Prašome naudoti jį tik prižiūrint suaugusiesiems metu pramogų.

【GARANTINIO APTARNAVIMO】 - Jei turite kokių nors problemų su mūsų kūdikis žiedas su sėdynės, tiesiog susisiekite su mumis ir gausite 3-jų mėnesių garantija!

Q&A

Klausimas: Kiek elementų yra pakuotėje? 1 ar 2?

Atsakymas: Ačiū už pasiekęs.Yra tik 1 bamblys plaukti paketą.Ir šį plaukimo žiedas tinka kūdikiams 1-5 metų amžiaus.Tikiuosi, kad tai bus naudinga.

Klausimas: Yra kraštų, dviejų skylių, kur vaiko kojos yra aštrių?

Atsakymas: aš jaučiausi kojos skylės yra minkštas ir švelnus, jis gali puikiai apsaugoti kūdikio konkurso odos.

Klausimas: Ar baseinas float tube kvapas iš plastiko?

Atsakymas: plaukimo žiedas neturi nemalonaus kvapo ir yra netoksiškos medžiagos, todėl jūs galite naudoti ją su savimi.

Klausimas: ar Gali šis kūdikis plaukti laivu būti naudojamas sūriame vandenyje?

Atsakymas: neaišku, ar Jis gali būti naudojamas sūriame vandenyje.Mes vartojo ežero su ne dabartinis ir minimal judėjimo prie vandens.

Žymos: baseinas priedai fuente, plonas baseinas plaukti, baseinas žaislų nėrimo, baseinas plaukti, swimava pripučiamas baseinas, mažas pripučiamas baseinas, gimtadienis vienaragis, plaukti baseinas, žuvų plaukti, maudymosi baseinai.

Kilmės KN(Kilmės)
Rekomenduojame Amžius 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y
Prekės Pavadinimas DZ
Temos Gyvūnai Ir Gamta

Parašykite savo atsiliepimą!

Plaukimo Baseinas, Kūdikių Plaukimo Ratas Kūdikiui Automobilio Formos Plūdės Vaikų Pripučiamas Žiedas Vaikai Plūduriuojantis Plūduro flotador bebe

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai