16 oz Išspausti Butelis 3 Antgalių, Kečupas, Garstyčių Užpilas, Prieskoniai Squeezer Pagardų Butelių Šeimos Restoranas Duonos

Nauja

€0.95

Savybės:

1. Aukštos kokybės: Šį išspausti butelis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti kokybę, plombavimas, aukštos temperatūros poveikiui, vandeniui ir lengvas.Maistas-saugi medžiaga, kuri nesuteikia savo maisto toksiną arba plastmasės skonio.

2. Lengva naudoti: Išspausti buteliai yra lengva pilti, gali pažymėti ir nustatyti savo mėgstamą uždarai, arba bet koks kitas skystis, įskaitant kepimo aliejus ir valymo skysčiai.Patvarus ir lengva valyti.Su lengvai pašalinti antgalius ir tvirtas stogas, jis gali būti lengvai atsukti be nukristi.

3. Šis išspausti butelis suteikia jums puikią kontrolę, pasiskirstymas kečupas, garstyčių, salotų padažu ir dar daugiau.Dangtis apsaugo nuo išsiliejimo ir išlaiko šviežią turinį.

4. Tinka visi prieskoniai: barbekiu padažas, alyvuogių aliejus, kečupas, garstyčių padažas, majonezas, hot padažas, sojos padažas, naleśnik derinys, klevų sirupas, salotų padažu ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Spalva: balta/geltona/raudona

Talpa: 16 oz

Dydis: 6x18cm

Paketą Sudarė:1* padažu, išspausti butelis

Žymos: miniatiūriniai pagardų buteliai, rūdžių, pagardų butelis mažas, butelis prieskonis, salotos, dėl prieskonių, salotos suktuko, daktaras aštuonkojai, bulvių valymo, užsiuvimas.

6 punktas Pagardų Išspausti Buteliai
Žolė & Spice Įrankiai Tipas Prieskonių Ir Pipirų Schüttler
4 straipsnis Garstyčių Buteliai
5 straipsnis virtuvės gadge
Tipas Žolė & Spice Įrankiai
2 straipsnis Pagardų buteliai
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
1 straipsnis Išspausti Butelis
3 straipsnis Salotos Buteliai

Parašykite savo atsiliepimą!

16 oz Išspausti Butelis 3 Antgalių, Kečupas, Garstyčių Užpilas, Prieskoniai Squeezer Pagardų Butelių Šeimos Restoranas Duonos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai