WIFI Smart Laistymo Laikmatis Sodo Laistymui Valdytojas Vandens Vožtuvas Laistymo Laikmatis Smart Laistymo Sistema, WIFI Vandens Laikmatis

Nauja

€31.07

Savybės:

1.Dual-Siurblys Drėkinimo Rinkinys:Dvigubas siurblys dizainas siūlo geriausių galimų rezultatų padvigubinti efektyvumą, didinti vandens slėgio, ir suteikia pakankamai vandens, kad bent 20 vazoninių augalų.

2.Tingus Vyras Automatinis Augalų Laistymo Įrenginys:integruotą automatinio laistymo sistema daro jį tiesiog lengva jums vandens yout augalai, kol būsite išvykę atostogauti ar tiesiog pamiršta vandens augalai, galite žinant, kad jūsų įmonėje bus išgyventi ir klestėti.

3.Nuotolinio Valdymo Programa:Parsisiųsti nuotolinio valdymo PROGRAMĖLĘ, prisijunkite su savo el. pašto adresą,tada jūs galite lengvai valdyti sistemą bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, kaip ilgai, kaip yra WiFi, arba 4G tinkle.Smart laistymo prietaisas turi atminties funkciją, kuri reiškia, kad jūs dont reikia iš naujo įjungti sistemą, jei jūs turite atjungti prie interneto arba, kai galia yra atjungta.Pažangios WIFI, dual-path laistymo įrenginys yra puikus būdas rūpintis savo augalais, o jūs esate toli.

4.Dekoratyviniai augalai, Laistymo Sistemos:nėra nustatyto maišytuvas riba, kurios nebėra problema.Derinant dual funkcijų, vandens siurblys ir laikmatį, vanduo gali būti imtasi iš butelio ar kibirą.Automatinių laistymo įrenginys palaiko USB ir neprivaloma baterijas.Žemas triukšmo lygis, liftas ir įsiurbimo yra didesnis nei 2M.

5.Automatinis Lašinamas Drėkinimo Rinkinys:Šis produktas yra idealus pasirinkimas laistyti savo augalų ir yra plačiai naudojamas vazoninių augalų, kabantys krepšelį augalų, kiemo drėkinimo, stogo sodai ir kt.Į dekoratyviniai augalai, savarankiškai laistymo įrenginys yra puiki dovana draugams.

6.Suderinamas Įrenginys:Parama " IOS " ir "Android" įrenginiuose.

7.Daugiakalbės:APP palaiko dešimtys nacionalinių kalbų APP " palaiko dauguma kalbų.

Techniniai duomenys:

Vardinė įtampa: 5V

Nominali srovė:720mA

Siurblys neto svoris: 240g

Galia: 3.6 w

Medžiaga: silikonas

Vadovas: ≥2,5 m

Siurbimo diapazonas: ≥2m

WIFI:2.4 Ghz

Baterijos modelis: 4 AA 1,5 V

Triukšmas: ≥65db (30cm atstumu)

Išvaizda dydis:83 x 83 x 95mm

Plastikiniai medžiaga: ABS+PP

Darbinė temperatūra: 0-50℃

Srauto greitis: 0.3-0.8 LPM

Adapteris: DC 5V 2A DC002 3.5/1.3

Maksimalus vandens slėgis: ≥30 pai (200kpa)

Pakuotė:

Instrukcija*1

Adapteris*1(1.2 m)

Pagrindinis Blokas,*1

USB*1

Atsuktuvas*1

Rodyklių*15

Tee*15

Vandens Vamzdis 49.2 ft

Filtras*2

arba

Instrukcija*1

Adapteris*1(1.2 m)

Pagrindinis Blokas,*1

USB*1

Atsuktuvas*1

Rodyklių*20

Tee*20

Vandens Vamzdis 49.2 ft

Filtras*2

Žymos: igarden protingas sodas, pritaikyti wifi, blokatorius jungiklis, aqualin vandens laikmatis rutulinis vožtuvas, namų vandens skaitiklis wifi, laikmatis vandens, rm, gardenia augalų, LCD Jungiklis, programuotojas drėkinimo sistema, wifi.

Modelio Numeris Vandens Vožtuvas
Laikmačio Tipas Ac Pro
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Meigar
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

WIFI Smart Laistymo Laikmatis Sodo Laistymui Valdytojas Vandens Vožtuvas Laistymo Laikmatis Smart Laistymo Sistema, WIFI Vandens Laikmatis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai