30PCS Apdailos Phragmites Communis Pampos Žolė Didelė Puokštė Sechees Meldas Vestuvių Susitarimą Dekoration Nendrės Gėlių Namai

Nauja

€9.09

Gamyklos Tiesioginės Prekybos!!!

Pusę:Ausų ilgis yra didesnis nei 15-30CM, bendras ilgis Apie 55cm

Šis produktas yra natūralus, džiovintų gėlių, todėl normalu, kad šiek tiek varvanti gėlių.

Nendrės turi būti purus, veikti, tačiau transportavimo tikrai bus išstumta.Kai gaunate džiovintos gėlės, prašome įdėti juos į saulę 2 valandas arba naudoti aušintuvas smūgis juos 30cm atstumu, ir jie taps purus ir visiškai!

Atitinkami pasiūlymai:

Gali būti pateikiami tik į vaza, gali būti įrengta keramikos vazos, rotango vazos, stiklo vazos, medinės vazos, taip pat gali būti derinamas su kitomis šieno, taip pat gali būti supakuota su kitais gėlės ir augalai, poveikis yra labai geras!

Ypatybė:

Naudoti aukštos kokybės, gėlės, dažų ir sausas.

Patvarumas, realiai ir gamtos, nei dirbtinės gėlės, gali būti naudojamas nepertraukiamai daugiau kaip vienerius metus, ne sezoniniai apribojimai, paprastai neblunka.

Pridėti savo meninę atmosferą gyvenimo aplinką ir padaryti gyvenimo aplinka kvapnus.

Puikus Namų Dekoro,grindys,sodas,valgomasis,viešbutis,parduotuvės,vestuvių ir pan., bet kur, kur jūs norite, kad gėlės puošia.

Žymos: savininkas medalis, tujų džiovintų gėlių, persiko spalvos dekoration, artifici gėlių, posa mokyklos, fleurs, vaza papuošti namų, boho dekoras, gėlių paspauskite, gėlės brides.

Modelio Numeris Communis
Stilius Gėlė
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Medžiaga rotango
Kilmės KN(Kilmės)
gėlių stilius gėlių galvos
Tipas Pampos Žolė
Proga PADĖKOS

Parašykite savo atsiliepimą!

30PCS Apdailos Phragmites Communis Pampos Žolė Didelė Puokštė Sechees Meldas Vestuvių Susitarimą Dekoration Nendrės Gėlių Namai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai