Nerūdijančio Plieno Dirželis Apple Watch Band Moterų 38mm 42mm 40mm 44mm Metalo Pakeitimo Apyrankė iWatch Serijos 6/SE/5/4/3/2/1

Nauja

€3.19

【Laikosi žiūrėti nuo sportiškas į chic!】Jei jūs visada jaučia, kad originalus žiūrėti juostoje "Apple" Žiūrėti atrodo nerangiai pločio ir paprastas jūsų riešo.Mūsų Slim/Ploni "Apple" laikrodžių apyrankės juosta tikrai yra geras pasirinkimas už jus.Ji mano, supaprastintas plonas dizainas, suteikia "apple" žiūrėti driežas atrodo, ir kad jūsų "Apple" žiūrėti " atrodo madingas ir moteriškas, Ne stambus, storas, sunkus juosta.

【SUDERINAMI MODELIAI】, Specialiai sukurta moterims, tinka Apple Žiūrėti SE, Serija 6 Serija 5 Serija 4 Serija 3 Serija 2, 1 Serijos,Specialusis Leidimas, 38mm/40mm, 42mm/44mm.

【Saugi Sagtis & Nuimamas nuorodos】 Unikalus Lankstymo sagtimi dizainas daro savo žiūrėti saugesnis. 6 nuorodos yra nuimamas.Su įtraukti nuorodas pašalinti įrankių ir instrukcijų, Jums gali imti gabalas nuorodos į reguliuoti dydį, kad atitiktų jūsų riešo.Pastaba: Tik nuorodos, pažymėtos rodyklės yra nuimamas.Prašome laikytis tinkamos veiksmus, siekiant pašalinti žiūrėti nuorodas.

【Premium Nerūdijančio Plieno】Šis Plonas apple žiūrėti juostos yra pagaminti iš Premium nerūdijančio plieno ir nerūdijančio apdaila yra geros išvaizdos derinys šlifuoto ir poliruoto segmentus , kuri padidina komfortą ir patvarumą žiūrėti juosta,ir suteiks jūsų apple žiūrėti labiau moteriškas ir sudėtingas išvaizdą.Nickle Nemokamai, Alergijos Nemokamai, Ne smirdantis.Tai bus patogu liesti jausmas ant riešo be kenkia jūsų odos, gražus ir praktiškas, dėvėti, atsparus, aukštos kietumas ir atsparumas korozijai atsparus.

Žymos: iwatch 2, dirželis žiūrėti, nerūdijančio dirželis, "apple" žiūrėti serija 1 42mm kit, applewatch dirželis, "apple" žiūrėti moteris, appl žiūrėti juosta, dirželis appl žiūrėti, "apple" žiūrėti jubiliejus, metalo valdovas.

3 grandinės kaubojus Apyrankė
1 "Apple Watch band 5 4 6 SE
Grupė Medžiagos Tipas aliuminio lydinio
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Geekthink
5 už Iwatch Serijos 6 5 4 3 2
Elemento Tipas Watchbands
Užsegimas Tipas Metalo Sagtis
Juostos Ilgis 20cm
4 Nerūdijančio Plieno Juosta
Modelio Numeris APB0642
Sąlyga Naujoji be žymės
2 40mm 44mm 38mm 42mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Nerūdijančio Plieno Dirželis Apple Watch Band Moterų 38mm 42mm 40mm 44mm Metalo Pakeitimo Apyrankė iWatch Serijos 6/SE/5/4/3/2/1

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai