KKmoon 60/100A MPPT Saulės Įkrovimo Valdiklis USB Dual LCD Ekranas Auto Saulės Elementų Skydelis Įkroviklis Reguliatorius Saulės Įkrovimo Valdiklis

Nauja

€16.36

Prašome būti maloniai prašome pažymėti ,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje。

Kaip dauguma high-end ir advanced saulės įkrovimo valdiklis, jis įkrauna bateriją su max galia, MPPT sekimo efektyvumą yra 99%, o visa sistema turi didelį energijos gamybos efektyvumas 97%.

Savybės:

Šis produktas suteikia trumpo jungimo apsauga,atviros grandinės apsauga, atbulinės eigos apsauga, perkrovos apsauga.

Automatinis fokusavimas MPPT stebėjimo baterija, didelės įkrovimo efektyvumą, non-stop aptikimo įkrovimo metu, dvikryptis fokusavimo sekimas.

MPPT valdiklis saulės gali aptikti įtampos ir srovės, saulės skydelis realiu laiku, ir nuolat stebėti maksimali galia, taip, kad sistema visada galite įkrauti bateriją, su didžiausia galia.

Stebėjimo efektyvumą MPPT yra 99%, o elektros energijos gamybos efektyvumo visos sistemos yra iki 97%.

Be to, sistema turi puikų akumuliatoriaus valdymo, įskaitant MPPT, apmokėjimo, pastovios įtampos vidutinė įkrovimo ir nuolatinės įtampos plaukti apmokestinimo.

Techniniai duomenys:

Įkrovimo Srovė: 60A / 100A (Pasirinktinai)

Medžiaga: ABS

Akumuliatoriaus Įtampa: 12V/24V Auto Pritaikyti

USB Išėjimas: 5V, 2A

Prekės Dydis: 170 * 95 * 40mm / 6.69 * 3.74 * 1.57 į

Prekės Svoris: 260g / 9.17 oz

Pakuotės Svoris: 295g / 10.41 oz

Pakuotės Dydis: 17.5 * 10 * 4.5 mm / 6.89 * 3.94 * 1.77 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Saulės Įkrovimo Valdiklis

Pastabos:

1.Kas yra MPPT?

Automatinis apkrovos stebėjimo kaupimas.

2.Kodėl "veikia Tik su baterija prijungti, įjungti saulės panelė įkrauna bateriją įkraukite neveikia"?Kodėl tai yra mažiau nei 100A?

Mes šiuo metu didžiausias dėmesys-MPPT su dviem constantan laidų, kurių tikslas-nustatyti esamą ir didžiausia atviroji apkrovos, kai daugiau 1A.Ši technologija yra mūsų patentų praktika, ir pripažino, kad valstybė, ypač patentų sertifikatą išradimas.Nėra tokių technologijų rinkoje.

Palyginti su kitomis MPPT MPPT-indukcinis buck-boost tipo, ta pati saulės įkrovimo būklę, mūsų dabartinės-dėmesio MPPT dabartinį sekimo efektyvumas yra didesnis, nes galios nuostolius sukelia stiprintuvas ir žingsnis po žingsnio žemyn.

Tiesą sakant, efektyvumas labai mažas šviesos įkrovimo yra labai maža, nes galia yra labai maža.Ir mūsų MPPT taip pat gali padidinti apkrova santykinai mažas apšvietimas.Mūsų MPPT, tiesiai-per tipas.Kai srovė yra didesnė negu 1A, ji negali būti išbandyta.Grandinės, bus imamas tiesiogiai.Tik tada, kai ji yra įkrauta iki 95% baterijos, tai bus sulėtinti ir apsaugoti bateriją.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Žymos: įkrovimo reguliatoriai mppt, 60 voltų baterijos kroviklis, fangpusun mppt, hp 2000 sata kabelis, saulės skydelis 15w 12v, 20a mppt, hdplex, nustatyti saulės, kamera kkmoon, saulės skydelis 12v 5v.

Prekės Pavadinimas KKMOON
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

KKmoon 60/100A MPPT Saulės Įkrovimo Valdiklis USB Dual LCD Ekranas Auto Saulės Elementų Skydelis Įkroviklis Reguliatorius Saulės Įkrovimo Valdiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai