Pink Digital 10kg Svarstyklės 1g Svoriai Masto Nerūdijančio Plieno, Elektroninė Balanso Priemonė Priemones, LED Ekranas, Virtuvė Masto Svarstyklės

Nauja

€6.82

10KG 1g Skaitmeninis Virtuvės Nerūdijančio Plieno Masto Didelis Maisto Dietos Virtuvės Valgių 10000g x 1g Svorio Balansas Elektroninių Masto

Savybės:

Nerūdijančio Plieno Platforma Dizainas - Sukurta su nerūdijančio plieno platforma leidžia jums įdėti maistą ant svarstyklių tiesiogiai, anti-pirštų atspaudų technologija, lengva valyti ir prižiūrėti.

Šis skaitmeninis Virtuvė Masto yra tiesa daugiafunkcį masto virtuvės ir visi kiti atvejai namuose.

Ši skalė yra geras kompanionas rimtų valgių, pastatytas su naujausios kartos į jutiklio technologija užtikrina tikslumą ir nedelsiant atsakymus greitas virėjas.

Tokio masto funkcijos ryškus LCD Ekranas su gerinimas peržiūrėti kampas-kintanti virėja, ir anti-pirštų atspaudų technologija leis masto paprasta naudoti ir išlaikyti švarų.Taip pat, tokio masto išjungti po 2 minučių neveiklumo, jei pamiršite, kad jas išjungti, ar jūsų rankos yra visi žąsis su maistu.

Plonas ir aptakus išvaizda daro jis nešiojamas ir lengvas laikyti, kokio kabineto, o sutaupyti vietos virtuvėje.

Šis produktas yra sukurtas su dviem vienetų (metrinė sistema ir Britų sistemos), kurios gali būti konvertuojamos tarpusavyje pagal pressong VIENETO mygtuką.

Paspauskite ĮJUNGIMO/IŠJUNGIMO mygtuką, o naudoti savo turn-off funkcija

Kai šis raginimas atodūsis atrodo per svertis,tai reiškia, kad dabartinės apkrovos viršija didžiausią wieight šio produkto.

Prašome kilimo objekto nedelsiant avide žalos masto boddy.

Specifikacija:

1. Didelio tikslumo senor

2. Svėrimo diapazonas 10000g/1g 5000g/1g 3000g/1g

3. Skyriaus vertė-1g

4. LCD ekranas su neigiama balta skaitmeninis

5.Automatinis nulinis taškas stebėjimą

6. Automatinis išjungimas

7. Perkrovos greitai

8. Investicinių vienetų perskaičiavimo jungiklis(g/oz/lb/oz (ml/pieno ml)

Kaip Naudoti :

Įdėti pakrovimo plokštė (jeigu toks yra) dėl masto kūno.

Paspauskite ANT formos dugną įjunkite mastu .

Ne pakrovimo ar svėrimo gali būti padaryta prieš ekranas atkuria iki Nulio

Maloniai priminti:

Nereikia įdėti produktą į vandenį arba jį išvalyti, naudojant ėsdinančias chemines medžiagas.

Po bet kokio plastikinio masto įstaiga yra tamsintas su aliejaus,prieskonių, ingredientų,acto ar kitų stimuliuojančias medžiagas,prašome jį valyti iš karto.

Kai eighing,prašome įdėti į skalę ant kieto lygaus paviršiaus .Padaryti ne įdėti ją ant kilimo ar minkšta medžiaga, kai jį naudoti.

Šis produktas priima environmen-patogus dizainas su itin mažai energijos.Nėra.7 baterijos (neįtraukta) / 2 x AAA tipo baterijos (neįtraukta) yra surenkami ex-factory.Prašome pašalinti izoliuotas plona plėvele, baterijos po pirkimo, tada galite naudoti jį.Kai žemos įtampos raginimas,pakeiskite bateriją.

Kai baterija yra maža,kairėje greitai ženklas bus rodomi viršutiniame kairiajame ekrano kampe,pakeiskite bateriją teisingai.

Pakuotės Turinys:

1 x skaitmeninė virtuvė masto

1 x Vartotojo Vadovas

Žymos: virtuvėje, sverti, stendo virtuvė, libra necklace, rankiniai masto, gramas, Svarstyklės, virgo, aukšto kulno sandalas sexy, 10kg skaitmeninis virtuvė masto, kūno slim vibro plokštė.

Maitinimo Šaltinis 2*AAA Baterijos (neįtraukta)
Tipas virtuvė masto
Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris S002
dydis 180mm * 140mm* 18mm
Sertifikavimo CE
Tikslumas 1g
Talpa 0-10kg
Prekės Pavadinimas JUANJUAN
Kilmės KN(Kilmės)
Vardinė Apkrova 10kg
Ekrano Tipas LCD ekranas

Parašykite savo atsiliepimą!

Pink Digital 10kg Svarstyklės 1g Svoriai Masto Nerūdijančio Plieno, Elektroninė Balanso Priemonė Priemones, LED Ekranas, Virtuvė Masto Svarstyklės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai